Menu

Club Momentum steunt de zorg en openstelling van monumenten in Vlaanderen

Momentum

Geniet 18 maanden voor de prijs van 12 maanden

Club Momentum en Open Monumenten slaan de handen in elkaar. Zo kan jij als lid genieten van de voordelen van beide organisaties.  

Club Momentum is dé vrijetijdsorganisatie bij uitstek. De vereniging is actief in  Antwerpen, Brussel, Vlaams- en Waals- Brabant. Tegen 2020 is Momentum ook aanwezig in Gent en aan de kust. Elke club organiseert jaarlijks ongeveer 150 gevarieerde groepsactiviteiten voor dames, heren en koppels. Deze vinden meestal plaats tijdens de week, gedurende de dag.  Samen op stap tijdens de weekends kan ook. Alle leden mogen deelnemen aan de activiteiten van andere vestigingen.

Leden van Open Monumenten genieten van een verlengd lidmaatschap bij Club Momentum. Zo geniet je 18 maanden lang, voor de prijs van 12 maanden.

Club Momentum schenkt haar nieuwe (en hernieuwende) leden een Open Monumentenkaart. Zo draagt Club Momentum haar steentje bij voor de zorg van monumenten in Vlaanderen. 

momentum

Hoe sluit je je aan bij Club Momentum?

Het jaarlijks lidgeld bedraagt voor een alleenstaande 105 € en voor een koppel 165€.  Je kan je eenvoudig lid maken via de website van Club Momentum. Gebruik de promotionele code OPENMONUMENTEN om te genieten van het verlengde lidmaatschap.

Vrijblijvend infomoment of activiteit uitproberen?

Benieuwd  naar wat Club Momentum te bieden heeft?  Volg gratis en vrijblijvend een infomoment in taverne Monico  (Meir 4 -2000 Antwerpen, 1ste verdieping). Koffie en frisdrank worden aangeboden.

  • Maandag 4 november om 14u30
  • Dinsdag 26 november om 10u30

Zin om een infomoment bij te wonen of wil je graag een activiteit uitproberen? Laat het weten aan Beatrijs Buelens: 0477 18 00 68 of beatrijs@momentum-belgium.be