Menu

In deze vijf kastelen organiseer je gegarandeerd de leukste feesten

Kasteel d'Ursel

Zoek je nog inspiratie voor de locatie van je volgende feestje? Deze 5 wondermooie monumenten zijn de perfecte plaats voor een familiereünie, babyborrel, verjaardagsfeest, dansavond, receptie, jubileum, communie en nog zo veel meer. Word kasteelheer voor één dag en ontvang je genodigden in pracht en praal!

Kasteel d'Ursel

1. Kasteel d'Ursel

Nodig je gasten uit in de wondermooie spiegelzaal of in het groene salon van het 16e-eeuwse Kasteel d’Ursel. Een lust voor het oog én een getuige van eeuwen geschiedenis en architectuur.

Kasteel d’Ursel kan als locatie voor heel wat verschillende evenementen dienen. Van bedrijfsfeesten, persconferenties en vergaderingen tot babyborrels en huwelijksreportages. Opgelet: het kasteel sluit om middernacht, dansfeesten zijn dus niet mogelijk!

 

Kasteel de Merode

2. Kasteel de Merode

Kasteel de Merode is maar enkele dagen per jaar open voor het publiek. Wie dus op zoek is naar een erg exclusieve locatie is er aan het juiste adres. Kasteel de Merode is meer dan 600 jaar oud en wordt vandaag nog bewoond door de jonge prins Simon de Merode.

De locatie wordt te huur aangeboden voor privéfeesten, seminaries, lezingen, concerten met klassieke muziek, of een zakelijk ontbijt.

 

Kasteel Ooidonk

3. Kasteel Ooidonk

Kasteel Ooidonk is dé locatie bij uitstek om je gasten te verbluffen. Het adembenemende kasteel is omringd door een diepe slotgracht en een prachtig park. Vandaag, 150 jaar na hun grootvader, bewonen en bewaren de zesde graaf en gravin t’Kint de Roodenbeke het kasteel samen met hun drie kinderen.

Kasteel Ooidonk wordt verhuurd voor privéfeesten, vergaderingen en congressen. Leuk extraatje: je kan je evenement combineren met een begeleid bezoek aan het kasteel en de tuinen.

 

Kasteel van Groot-Bijgaarden

4. Kasteel van Groot-Bijgaarden

Je kent het Kasteel van Groot-Bijgaarden misschien wel van de indrukwekkende jaarlijkse Floralia Brussels, waarbij je meer dan 500 bloemsoorten kan bewonderen in het kasteelpark. Beleef je volgende evenement in die adembenemende tuinen of huur een zaal in het wondermooie kasteel.

Het Kasteel van Groot-Bijgaarden is gespecialiseerd in familie-evenementen zoals huwelijksfeesten, recepties, verjaardagen en communies. Je kan er 20 tot 600 gasten verwelkomen voor een onvergetelijk feest.

 

Kasteel Beauvoorde

5. Kasteel Beauvoorde

Het Koetshuis van Kasteel Beauvoorde heeft een prachtig feeëriek buitenterras, ideaal om bij mooi weer gezellig feest te vieren. Je kan het Koetshuis huren met of zonder drankverbruik en er zijn ook koelkasten en een ingerichte keuken ter beschikking.

Dé perfecte locatie dus voor recepties, verjaardagsfeestjes, familiereünies en kleinschalige dansavonden.