Menu

Verklaar jouw liefde aan het Kasteel van Horst

Kasteel van Horst

14 februari staat voor de deur. Tijd voor cliché cadeaus, snoepjes in hartvorm en zeemzoete liefdesliedjes. Ben jij het zat om jouw liefde te verklaren aan jouw partner? Doe dat dan dit jaar voor het Kasteel van Horst. 

Romantiek ten top

Dat het Kasteel van Horst een idyllische plek is, wisten ze in de 17de eeuw ook al. Het Kasteel vormde een 'lusthof' voor de Leuvense adel en diende als uitvalsbasis voor jachtpartijen. De kapel, de stucwerkplafonds, de romantische slotgracht,... alles in het kasteel ademt romantiek.

Ook vandaag roept het Kasteel van Horst liefde op. Zo werden er op de binnenkoer verschillende trouwfeesten gevierd en siert de historische donjon menig trouwfoto. Naar aanleiding van Valentijn lanceren we een oproep: verklaar jouw liefde aan het Kasteel van Horst! De 2 winnaars met de origineelste inzendingen ontvangen een waardebon t.w.v. € 50 van het Wagenhuis. 

Kasteel van Horst

Oproep: verklaar jouw liefde aan het Kasteel van Horst

  • Hoe doe je mee? Stuur jouw liefdesverklaring aan het kasteel naar kasteel.horst@herita.be. Door jouw video, tekening, liedje... in te sturen ga je ermee akkoord dat Herita jouw beelden mag gebruiken op haar socialemediakanalen.
    Stuur je ons een liefdesbrief per post? Dan is die brief welkom op ons adres: Oude Beurs 27, 2000 Antwerpen.

  • Hoe win je? Enkele Herita-collega's beoordelen de odes op volgende criteria: een 'hoe hard spat de liefde van deze ode eraf'-score en een score op originaliteit
  • Tot wanneer is jouw Horst-liefdesbrief welkom? Tot 17 februari zijn alle odes welkom. Wij kijken er nu al naar uit! 

 

Enkele voorbeelden van odes

Een muzikale ode

Vrijwilliger Ludo heeft een hart voor het Kasteel van Horst. Dat bewijst hij door een muzikale ode te brengen aan zijn kasteel. Prachtig!

Remote video URL