Menu

Bilzen Mysteries

Alden Biesen
Bilzen Mysteries
Bilzen Mysteries
Bilzen Mysteries

Bilzen Mysteries ontrafelt geschiedenis van Alden Biesen

De spannende attractie Bilzen Mysteries met internationale allure bezoek je niet, maar beleef je.

Na zonsondergang beleef je het kindvriendelijke belevingsparcours in de sprookjesachtige Landcommanderij van Alden Biesen. Jong en oud wordt betoverd door 800-jaar geschiedenis die tot leven komt. Met een tablet in de hand en een hoofdtelefoon op je oren maak je een ongeziene tijdreis: beleef het wapengekletter van de kruisvaarders alsof je er zelf bij was.

Laat je meevoeren door het sprookjesachtige decor en een boeiend verhaal gebaseerd op waargebeurde feiten. De zonderlinge Heer van Biesen is jouw virtuele gids voor ongeveer 80 minuten. Klank-, licht- en beeldeffecten maken van het verleden een heuse verwondering! 

Overdag kan je bij Bilzen Mysteries mee op schok gaan met commissaris Angel tijdens de spannende speurtocht "Complot". Welke sporen zijn er te vinden, en vooral: waar leiden ze naartoe? In het gloednieuwe spel van Bilzen Mysteries verken je op een speelse en spannende manier het historische domein van Alden Biesen. Aanwijzingen, raadsels, (dwaal)sporen en proeven kruisen je pad. Los jij het mysterie op? 

Openingsuren

‘Het verhaal’ (avondactiviteit) is open op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Tijdens de vakantieperiodes is het dagelijks open vanaf zonsondergang tot middernacht. 

‘Het complot’ is open van 1 april tot en met 30 september van 9u tot 15u op weekdagen. In weekends en op feestdagen vanaf 10u. Van 1 oktober tot 31 maart dagelijks open van 10u tot 15u. In weekends tot 14u.

Meer informatie over de openingsuren ontdek je op de website van Bilzen Mysteries.

Remote video URL

Wat valt er te beleven?