Menu

Vakantiewoning Adelaïde

Vakantiewoning Adelaïde
Vakantiewoning Adelaïde
Vakantiewoning Adelaide

Genieten van sauna en jacuzzi in ware art-decostijl

Op 5 minuutjes wandelen van de Grote Markt van Ronse, staat een opvallend burgerhuis in neo-Vlaamse-renaissancestijl. Industrieel R. De Rodere liet in 1885 het huis bouwen. Later deed het huis dienst als woning voor achtereenvolgens dokter Ferrant en later ook de industriëlen Henrist en Wittamer. Vandaag is het indrukwekkende pand grondig gerenoveerd, in volle glorie hersteld en met het modernste comfort uitgerust.

De schoonheid van toen

Je kan er ook samen met familie, vrienden of verenigingen (max. 20 personen) een weekend of een week verblijven. Het vakantiehuis ademt klasse en combineert de statige schoonheid van toen met de strakke vormgeving en het modern comfort van nu. Beschilderde plafonds, houten lambriseringen, wandtapijten met landelijke taferelen, marmeren schouwen en deuren met glas in lood getuigen van het rijke textielverleden van de stad.

Jacuzzi, hot tub en cinemazaaltje

Al deze historische weelde  gaat harmonieus samen met de luxueuze, nieuwe inrichting: moderne badkamers, professionele keuken, koelcel, sauna, hot tub, jacuzzi, cinemazaaltje en cafeetje, compleet met tapinstallatie en caféspelen.

Vakantiewoning Adelaïde is de ideale uitvalsbasis om het mooie Ronse en de wijdere omgeving te ontdekken!

 

Openingsuren

Wil je hier een weekend of midweek verblijven? Neem een kijkje op de websitekalender welke periodes de vakantiewoning nog vrij is. 

Wat valt er te beleven