Menu

Vakantiewoning Adelaïde

Vakantiewoning Adelaïde
Vakantiewoning Adelaïde
Vakantiewoning Adelaide

Genieten van sauna en jacuzzi in ware art-decostijl

Op 5 minuutjes wandelen van de Grote Markt van Ronse, staat een opvallend burgerhuis in neo-Vlaamse-renaissancestijl. Industrieel R. De Rodere liet in 1885 het huis bouwen. Later deed het huis dienst als woning voor achtereenvolgens dokter Ferrant en later ook de industriëlen Henrist en Wittamer. Vandaag is het indrukwekkende pand grondig gerenoveerd, in volle glorie hersteld en met het modernste comfort uitgerust.

Grandeur met het grootste comfort

Het art-deco-gebouw heeft zijn waardigheid en grandeur behouden, terwijl de state of the art inrichting en voorzieningen het grootste comfort bieden.

Het huis telt 3 kamers met dubbel bed, 2 kamers met dubbel en extra bed en 2 kamers met 4 enkele bedden, allen zeer ruim. Er is een modern en compleet ingerichte keuken, een koelcel, een salon, een tv-salon en een eetzaal. Buiten is er een overdekte keuken met bbq, wok- en paëlla-installatie, sauna, jacuzzi en hottub.

In de kelder met originele gewelven is alles voorzien om een wijndegustatie te organiseren en op de bovenste verdieping vind je een cinemazaaltje met de originele stoeltjes van Ronses oude cinema, een cafeetje met complete tapinstallatie en oude caféspelen

Openingsuren

Wil je hier een weekend of midweek verblijven? Neem een kijkje op de websitekalender welke periodes de vakantiewoning nog vrij is. 

Wat valt er te beleven