Menu

Herita groeit en werft aan!

Kasteel van Heers

Voltijdse vacatures

Herita staat voor een ontzettend boeiende periode! We hebben de ambitie om uit te groeien tot dé National Trust organisatie voor Vlaanderen en daar komt heel wat bij kijken: een nieuwe huisstijl, nieuwe erfgoedlocaties, een nieuw ledenaanbod, internationale samenwerking met andere National Trusts enzovoort. 

Heb jij een hart voor onroerend erfgoed en wil jij mee bouwen aan ons verhaal? Dan is dit de uitgelezen kans. Wij zijn op zoek naar gedreven kandidaten voor deze voltijdse functies:

Kasteel van Heers

Vrijwilligerswerk

Naast voltijdse medewerkers, zijn we ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Overal in Vlaanderen zetten vrijwilligers van alle leeftijden zich met hart en ziel in voor onroerend erfgoed. Hun inzet heeft impact en is een broodnodige steun. Zonder hen redt het erfgoed het niet.

Herita vrijwilligers zijn actief op de sites en verzorgen uiteenlopende taken: bezoekers onthalen of rondleiden, helpen bij onderhoudswerken, ledenactiviteiten begeleiden, administratief werk enzovoort.

Kan jij tijd vrij maken en wil je actief deel uitmaken van onze erfgoed community? Meld je dan nu vrijblijvend aan of reageer op één van onze specifieke vrijwilligersvacatures (aangegeven met 'vrijwilliger' achter de functietitel).